Next Battlefield incomming !

13.03.2011 08:53

Next Battlefield incomming !

Battlefield Play4Free bude tedy dostupný zdarma, podobně jako tomu bylo např. u titulu BF:Heroes. O co se tedy jedná ? Tohle BFko bude v podstatě taková směs BF2 a BFBC2. Z traileru a gameplaye můžeme zahlédnout mapu Strike At Karkand, ale oproti BF2 má hra trochu jiný HUD a také hezčí a novou grafiku grafiku s novými animacemi vlastní postavy. Na první pohled mi to přijde něco jako rozdíl mezi CS 1.6 a CS:S.
1
A co gameplay ? Hra poběží na engine který záme z BF2, BF2142, nebo také BF:Heroes. Takže můžeme očekávat, že některé prvky gameplaye budou z BF2, BF2142 a BF:Heroes. Otázkou bude, jestli se gameplay změní natolik, že se třeba konečně dočkáme kvalitního BFka s fungujícím HitRegem - to by mělo být hlavním cílem vývojářů z DICE. Od 30.11.2010 bude probíhat BETA testování a plná verze bude k dispozici v prvním čtvrtletí roku 2011.
2
Co se týče zbraní a techniky, tak jak známe BF série, určitě si jich užijeme dost a dost. K dispozici bude 16 kusů techniky např. Mi-28, letouny F35, tanky T-90 a M1A1 Abrams atp. Do ruky se nám dostanou určitě některé zbraně z BF2 nebo také z BFBC2 a výběr kitů bude stejný tak jak v BFBC2. Takže jak vidíme, v některých věcech se vracíme k BF2 ( např. stíhačka F35 ).
3
Hra bude dostupná pouze pro PC, což by mohla být dobrá zpráva, protože tím pádem bych ve hře nečekal konzolové prvky hry které jak víme hodně ubírají kvalitu např. v Bad Company 2. Dobrou zprávou jsou také HW nároky, které budou velmi příznivé pro majitele slabších strojů, přecejen je to free hra a ikdyž grafika bude nová, tak nebude na tak vysoké úrovni jako u nadcházející BF titulů.
4
Určitě hra přináší hodně kladů a rozhodně stojí za vyzkoušení. Nějaké další informace určitě naleznete přímo na webu hry: battlefield.play4free.com nebo na EA Blogu
Autor článku: Hornster ( převzato z webu klanu Phyrexian )

 

 

 

Diskusní téma: Next Battlefield incomming !

Datum: 16.04.2011

Vložil: J4koub3K

Titulek: fail

Velké očekávání, ale na konec velký Fail !!!

Přidat nový příspěvek